Hejsan

Hej, hej.
nu har det varit ett tag sedan jag bloggade sist men nu så. Jag har varit i fjällen och hade ingen tillgång till dator där uppe så...
Här är lite som har hänt, Jo vi har varit i fjällen (stöten, sälen) där hade vi det jättebra, vi åkte med min bästis, hennes bror, hennes pappa och pappans kompis. Vi var uppe sön- tors.
Vi har varit hos veterinären med Champ, och... ...han e inte halt längre så nu kan jag börja rida igång honom. :) Jätteglad, fast det blir ingen Div l för mig eftersom det tar rätt lång tid att rida igång, men jag kanske kan ha Deddan på den andra omg. Jag ska också försöka lada upp lite blider...

Nu är det bara fyra dagar kvar tills jag blir 13... 


/Championhorze


Sjuk! :(

Hej, då har men varit sjuk i snart två dagar. :(
Så inget stall för mig i helgen, förhoppnngsvis på söndag kan jag ta mig dit och hjälpa mamma att mocka! ;)
Nu är mamma och min bror Calle i stan, skönt att jag slapp! ;) Och min syster Cajsa studsar nästan av lycka när jag sa till henne att vi kunde spela wii! ;)

/ Championhorze


Tjena! ;)

Idag så har det som vanligt varit skola alltid lika tråkigt när man tänker på det på morgonen, men är man väl är där och har vaknat så är det okej. ;) Idag så blev det ingen ridning iaf inte för mig, Cajsa (min lillasyrra) rider lektion på torsdagar för våran fjärdedelskusin, men nu ska jag inte börja berätta om mitt släktträd! :) Jo, Cajsa red lektion, hoppning så dom hoppade fast efter en stund så gjorde Campino (hästen som hon red) ett bocksprång så då låg hon på marken och tuggade grus!!
Och sedan efter ett litet tag så skulle dom hoppa ett hinder med en bom framför, och när Campino skulle hoppa så hoppade han både bommen och hindret. Det var allt :)

/ Championhorze


Ridning ;)

Hej, Idag så red jag med Linnea i ridhuset. Jag red Champ eftersom Eddie går lektion. Så jag skrittade runt i ca 50 min, eftersom Champ har kotledsinflammation så får jag bara skritta honom, tills vi ska tillbaka och undersöka honom igen. Jag hade lagt ut några bommar så vi kunde gå över, så vi traskade över dom några ggr i varje varv innan vi tröttnade och gjorde lite skänkelvikningar istället. :)

/ Championhorze


Hej!

Hej och välkomen till championhorze, jag heter Wilma och är 13 år, jag bor med min familj. Jag har två hästar som heter Eddie Och Champ (Oh What a Champ). Jag är rätt ny med det här med blogg så vi får se vad jag lyckas åstadkomma. :) Jag har också en youtube kanal som också heter championhorze, jag har nt laddat upp ngn film än för jag lyckas inte riktigt med det men jag säger till när jag har fixat det... :)

/ championhorze


RSS 2.0