Ridlektion

Lektionen idag gick superbra!! :P
Behöver dock tänka på att sitta lite djupare i sadeln och träna mer på högervarvet! ;)
Mamma fixade oxå min avslutnings tunika! ;)


Musik

Ja, detta är lite konstigt då musik inte är något jag intresserar mig av. Men dessa två låtar har fångar mitt intresse: Vad tycker ni?? ;)  (fattar inte hur man kägger upp videos så det blir bilder istället) 

Först ut är Gym Class Heroes med Stereo Hearts.
 

Och sen så har vi Fun med We Are Young
 
Båda dessa finns på Youtube så det e bara å klicka sig in och lyssna ;)

Wilma <3

Hallo!

Heej, red Yazzen idag då Champ vilade eftersom jag ska rida honom resten av veckan. Yazz var stark men i slutet så blev har faktiskt riktigt mjuk! ;) 
Sen så släppte jag ut Smirre med Champ i paddocken och de har busat i nästen en timme nu! ;) Så söta är dom, stegrar, hoppar och rejsar!! ;)
Imon är det ridlektion...

Wilma & Champ. <3

Här är Yazz och min bror Calle. <3

Bad och barbacka!

Ja inte samtidigt förstås! :)
När jag kom hem från skolan så skulle mamma och Calle på utvecklingssamtal. Sedan plockade vi upp Linnea på vägen till morfars stuga som ligger lite utanför U- hamn och där filade vi lite. Sen gick Cajsa Linnea och jag ner till Åsunden. (hofsnäsvattnet). Och jag doppade mig två gånger i det kalla vattnet! Burr. Sen så åkte vi hem och red, mamma o jag red barbacka i paddocken i jeans och stövlar. Champ vilar nog idag då vädret inte direkt tillåter ridning. :-/


Sommar tider Hej, Hej



Ja, sommaren börjar sakta dran sig in över sverige, vad är det jag skriver? Den flyger fram!!! :)
Var ute och fotade innan idag... Bilder från träningen igår också. :)

Tävling

Hej, idag var det ju tävling i Brämhult. Tänkte sätta något slags betyg på dagarna som går och denna dagen får ett ganska osäkert okey.
Första rundan så hann jag inte riktigt rida fram så länge som jag skulle vilja. Men jag gick in på banan och kände att Champ tittade lite på blommorna som funktionärerna varit noga med att sätta ut vid varje hinder, och dom var jätteläskiga! Det var nästan att dom kunde hoppa upp och bita honom.
Men, jag red mot första hindret, en gul- vit oxer. Vi hade inte så bra fart så... Stop. :( Vi fick ett stop till i första, som var clear round så åtta fel.
I L:C så hade jag lite längre tid att rida fram och det lönade sig, bara ett stop på samma gul- vita hinder fast det var omgjort till ett räck med två plank framför, och så fick vi en bom ner också. :/ Men väldigt nöjd med andra rundan Så får vi väl se vart det går, ska ut och tävla lite lägre nu...

Wilma & Champ

Onsdag - lördag (långinlägg)

Heej, japp lektionen i onsdags gick så sjukt bra! Med tanke på att jag hade valt en svart tröja i det värmen så blev det lite jobbigare! ;) Men jättestolt över min älskling.
I torsdags så åkte jag till Liseberg med typ halva skolan! Jättekul! :) Så jag kom hem ca halv ett men grymt kul hade jag!
I går (fredag) så hängde Linnea med mig hem och så red vi ut i skogen en liten bit med Champ å Yazzen, men vi vände då det började åska. :-/ Läskigt.
Idag så red jag dressyr o paddocken och sen så tog jag ett par skutt på hindren son stod på banan! ;) älskar min hoppponny!! Var också å kollade på avslutningskläder men hittade bara ett par shorts! (bilden) ;) Imon blire tävling i Brämhult! ;)
Bilder från tävlingen i Bollebygd! ;)


Hello

Heeej, igår så red Cajsa Champ i skogen på lektionen, och enligt henne så gick det bra han var bara lite stark.
Själv så stängslade jag med pappa, runt beteshagen! ;)

Hittade fler bilder från tävlingen! ;)
Ps, bloggar nog inte imon eftersom vi ska till liseberg så vill jag inte ta massa batteri från telefonen. Ds.


Kom å tänka på en sak

Kom å tänka på Eddie (min "gamla" häst). Men tyvärr så behövde jag en häst som var lite snabbare och kunde hoppa lite högre så få fick han åka till en supersnäll tjej lite utanför Kungsbacka. Hon heter Marika och är 13 år! Tycker att ni ska kika in på hennes blogg ( www.mirramarika.blogg.se) jättebra!! ;)


Kommer också en massa söööta bilder på Eddieskrutten! :)


Varmt!

Härligt väder idag, kunde gå ut o lunga hästarna i t-shirt.
Spelade lite bol (stavnig?) det när man ska kasta klot och försöka komma så nära en liten boll som möjligt, sen så tog vi fram badminton-nätet och spelade lite.
Hästarna fick vila idag då ingen av oss hade lust att rida. :-/
Menmen...


Rabarberpaj!

Bakade jättegod rabarberpaj idag! Här kommer receptet och resultatet.


Tävling i Bollebygd!!

Igår var det tävling i Bollebygd.
I förklassen hoppade jag 75 och fick endast en vägring och det var på ett rosa våghinder som var lite läskigt.
I Lagklassen så var jag sist och bi ade två felfria och en med fyra fel så om jag var felfri så skulle laget komma vidare till omhoppning och det var jag!!!! Sen i omhoppningen så hoppade Cajsa först och hon blev tvåa i sin höjd ( b-ponny) med Campino ridskolans guldhäst.
Jag hade en rivning i omhoppningen då jag kom för nära oxern och rev första bommen. Men superduktig Champ igår iaf! Och laget blev trea!! ;) duktiga ryttare!!
Kram kram!!


Hej hopp, dubbla hoppträningar

Hej, gömde blogga igår då batteriet på telefonen tog slut....
Men hopplektionen igår gick jätte bra inte en enda vägring och vi hoppade ändå över konor som låg under hindret!

Idag hoppträning för Eva, jättekul! Jättekul var dock inte vädret, jag tror inte en mm² på mina ridbyxor var torr! Och dessutom så hade jag ju tagit fel hjälm!! Så stackarn får hänga å torka! :-/ Men duktig pålle! Hoppade allt utom i slute när vi hade allt regn mot oss och jag ställde till det, med Champ var jätteduktig! Imon I- M, och lördag tävling i Bollebygd! ;)


Frukt + hockey = glad chey

Cajsa red Champen idag på sin lektion och bushästen sköter sig utmärkt!!
Tycker att det e lite konstigt att han är snällare mot henne än vad han är mot mig! ;)<3

Nu Blire hocky!! Heja Sverige!
(Hoppning imon på lektionen!)


Chao!

Heeej!!
Idag var det vanlig skoldag, No, Svenska, Franska och sluta tidligt, ;)
Sedan så bestämda mamma och jag att vi skulle rida i ridhuset efetersom det blåste så mycket. Så vi fixade hästarna och åkte ner till ridhuset. Jag red Champ i en halv timme och jobbade honom i skritt trav och galopp, Champ var väldigt mjuk för att var Champ med det är bara bra!!! ;) Sedan red Cajsa honom lite eftersom hon ska ha honom på sin lektion imon. Champ var jätteduktig! Supersnäll mot lilla Cajsa.. :) 


Eftersom jag inte har ngt att göra så kommer bilder på min outfit idag! ;) 
 
 John Whitaker hjälm! (skönaste hjälmen ever!)

kingsland tjocktröja, superskön!!
 kingsland jacka, också superskön!! ;)
crw ridbyxor.
mountainhorse ridstövlar (mina mya) ;)






Jobbig dag?!

Jag vaknade, jag åt frukost ja ni vet!
Sen så var jag ute och fotade lite.
Eftermiddagen gick åt att kratta ihop gamla ensilagebalar. Sen blev vi så trötta att vi inte orkade rida men jag stack ut o sprang en runda istället. ;)

Lite bilder från igår.. ;)


Träning för Jenny!

Igår red jag för Jenny.... Ja bra gick det väl inte men, ja iaf jag fick slita! Busig häst som inte vill gå på liten volt i galopp med det får vi jobba vidare med!
Men det funkade bra i slutet!
Mamma red Yazz två timmar innan mig (också för Jenny) och det hade också gått bra, vet ju inte då jag hick i skolan men jag hörde att Yazz varit jätteduktig!!
Idag ska vi nog till ridskolan och rida Campino då hon ska rida Campino på lagtävlingarna!! ;)

Brist på bilder så....


Lektion

Lektionen idag gick super!!
Red ju i hoppsadeln i måndags och barbacka igår så mer ka. Man inte begära...
Men i slutet kom han ner och började jobba ordentligt!! ;)<3
Även då skänkelvikningen åt vänster (för höger) inte sitter helt så är jag jättenöjd!! :D

Och till det lite tråkiga då, det är bekräftat, Smirre har fång..... :'( så han får gå i (sjukhage) med möjlighet att gå in i boxen så han kan stå mjukt på spånet!! :-/
Hoppas han blir bättre!!!

Ha det!!! <33


Buusigt!

Ridit två jättebusiga hästar barbacka idag. Champ och Yazz. ;)
Cajsa skulle ju egentligen ridit lektion idag men han började halta så inga mer tävlingar för henne! :'((
men men, jag ska iaf ut o tävla, hoppar ju bara 60 förklass och 70 lagklass (hoppar inte i laget då jag e "överplacerad") så det ska nnog gå bra. :)

Imon blir det ridlektion! Dressyr. Fast innan det ska Cajsa ha Show med skolan som vi ska då titta på. ;)

Bytte header och lite grejs med Linnea (linneaacaarlssons.blogg.se) vad tycks?? ;) <3
Puzz o kram!! Wilma och Champ! <3<3<3

Ändrade planer

Ja, det blev en uteritt med mamma i skogen, Smirre fick ju vila. Vi red en ny väg i skogen så vi slapp de steniga backarna!!
Sedan lät vi killarna plaska lite i sjön.
På vägen hem galopperade bi och Champ tyckte det var jättekul!!!


Tävling

Heej, jag kanske ska börja med Fredag: Inga- May, gick superbra! Duktig kille som verkligen börjar jobba rätt, dock lite svårt i skänkelvikningen till vänster men det jobbar vi vidare på!!

Ja, nu vet ni om Fredan och nu har vi sovit och vaknat och det har blivit Lördag: Div III omg 1, Cajsa och Smirres första lokala tävling!! Först så hoppade de förklassen och blev felfria i fas 1 = vidare till fas 2 = omhoppning där hom rev ett hinder, men inga värgringar i första klassen! Jätteduktiga!
I lagklassen så hoppade ju hon 10 cm högre så det blev ju svårare, och då vägrade Smirre ut sig... Men duktiga var de iaf, med tanke på att hon endast hoppat 60cm en gång på tävling och det var på en Cr hemma! :)
När vi kom hem tog jag ner Yazz till paddocken och jobbade honom lite i dressyr på grammanen, duktig häst!

Och nu har det blivit Söndag: Idag så ska jag nog rida Champis i dressyr i hoppsadeln (måste lära mig rida dressyr i den!) och så ska jag nog hoppa lite... ;) Smris får vila då han markerar lite på vf.. :/

ha det super i Vårvädret!!!!


Ridning

Igår så hade vi ridlektion och det gick superbra!! Vi red ute i paddocken och Champ var jätteduktig!! Han tittade lite på ridhusdörrarna i början men sen var de inte heller läskiga, och tåget kom och han reagerade inte! Stolt matte!!

Idag var det utförsäljning på Hööks. Vi kom tjugo minuter innan man började släppa in och vi hann knappt se vad som fanns där lixom!! Jaja jag hittade iaf två tröjor...
Imon e det IM träning och jag har biologi prov så får se hur de går.. ;)
Önska mig lycka till!! :)


Tävling!!

Hallo hallo, igår så va' det tävling började med dressyren och det gick superbra, red LC:1 och fick 62,59% supernöjd!!!
I hoppningen hoppade jag 80 och 90. På 80 så fick jag två stop = 12 fel
På 90 så fick jag ett stop = 4 fel
Också jättenöjd!! ;)


RSS 2.0