Hello!

Hej, idag så r jag med mamma på hennes jobb (Rekyl) för jag skulle till en logoped. Sen gick vi på stan lite och tittade.
Sen kom vi hem och jag gick ut och mockade, men när vi skulle ta in hästarna så kom dom nt när vi ropade som de brukar göra så vi lät dem vara och åkte bort till ridhuset för mamma skulle dela ut fakturor. Och när vi kom hem gjorde vi ett nytt försök att få in killarna men det var inga hästar som kom. Så jag övertalade mamma att vi skulle leta efter dom och när i kom ut så stod killarna på en sida av hagen och kom inte över eftersom det var ett typ dike. Yazz hoppade över direkt när han såg att vi kom men likör Champis han visste inte hur han skulle göra så vi höll på ett tag men fick inte över honom. Så vi ringde pappa så han fick komma och ta upp staketet som skyddade diket på andra sidan så han kunde komma över. Han var så duktig!
Ja, just det! När vi var på mammas jobb så skrev en av hennes kollegor ut en jättefin bild på Champ!!! Så den ska hänga i mitt rum nu! ;-)
Och Tack Alice som har gjort den fina headern till mig! ;-)

/Wilma & Champ


Hallå

Hej, igår så var det km i dressyr här på klubben, jag var med me Champ och det gick väl bra fram till andra programmet när han skulle busa och lite. Jag kom fyra totalt och jag är nöjd! Jag hade väldigt bra motstånd!

Idag så har mamma, Cajsa och jag ridit lite i paddocken och det gick bra. Vi hoppade lite på hindret som stod på en diagonal och körde lite omhoppnigssvängar! ;-)

Pappa fyller år idag så det e lite släkt här....
/Wilma & Champ


Lektion.

Hej, idag såhär innan tävlingen imon så har jag tränat dressyr för Lotta. Det gick bra och i slutet så kom han ner superfint!!! ;) så jag har varit ute och flätat, det blev ca 18 st..... imon blir det knoppning. Tävlingen går i Länghem så det blir på hemmaplan ;).
skolan idag var inget kul.. ;-)


Hallå, Blev lite dressyr i hoppsadeln ida...

Hallå, Blev lite dressyr i hoppsadeln idag eftersom det var en som skulle prova den. Men det gick bra var lite svårt eftersom jag inte kunde sitta riktigt i sadeln men det gick. Champisen var duktig och vi tränade på förvänd galopp, det gick bäst i högervarvet! ;-) provade också några bakdelsvändningar. :-) Wilma & Champ


Matte! Hallå hu har jag haft matteprov oc...

Matte! Hallå hu har jag haft matteprov och det gick så bra som det kan gå!! ;-) igår på lektionen gick det super i slutet kom han ner ordentligt och trampade under sig det var nog den bästa lektionen någonsin! ;-)


Hej hej. ...

Hej hej. Nu sitter jag i bussen på väg till skolan, bloggade nt igår eftersom det inte hänt ngt speciellt.... Men idag blir det lektion. Med Champ, dressyr. Nästa gng e det hoppning. Kanske bloggar efter men jag vet nt.... Eftersom mala rider så kmr vi hem sent. ;-) /Wilma & Champ


Hello!

Hejsan, idag var det vanlig skoldag. (inget kul att veta om det)
Mamma var på hööks och handlade, ett ulltäcke till Champ som han ska ha som "fintäcke", ett blå,  grått schabrak,gummiband,broddar och ett pannband till Yazzen som det sår KRAMA MIG på! :)

Ja, nu har det kommit upp dörrar i stallet (de i boxarna iaf,) blev väl bra.....
Killarna fick vila idag eftersom vi inte hann rida....

imon, skola mm. ;-)




Hiss & Diss


Hej, hej här kommer lite hiss och diss på ridvästar, ;)

vill först hissa. Airowear säkerhetväst, snygg och säker. Funderar på att köpa en då min nuvarande äl "lite" sönder. Den sitter skönt på och man kan ändra den nästan hur du vill. :)

Vill också dissa, enligt mig, den här västen är krånglig att ta på sig, klumpig och stel.

Det var nog allt


Fotat!

Hej, som jag skrev innan så har jag varit ute och fotat. Jag var i hagen eftersom vädret inte tillät ngt annat med har fixat ett collage av det finast filderna ;)

Såååå söta ;) Love u both! :)


Halloj!

Hej igen..
Nu så har jag totalstädat mitt rum.. sån tur är att det typ regnar ute, snart så kommer hovis och skor Yazz, sen så får vi väl se om det blir lite ridning isf barbacka och lite horsemanschip med Champ. Får se om Yazzen kommer ut lite också ska försöka... ;)
Ikväll blir det kalas för min bror som fyllde 12 år i tisdags, så då kommer den lilla släkten.. ;)
Kanke kommer ut och fotar (om vädret blir bättre vill säga) men om det blir så så kmr de ut så fort som möjligt. ;-)

Det var skönt med sovmorgon idag eftersom jag går upp tio över sex annars och det e tävlingar... ;)
Vill också tacka Linnea som hjälpte mig med att fixa den nya headern TACK! Vad tycker du om den?? vill ha din åsikt ;)



Bild; från förra ggn jag fotade ;)



Hoppträning! ;)

Hej hopp!! ;-)
Idag så var det hoppträning för Ulrika.
Det gick jättebra och Champ visade verkligen upp sitt rätta jag, nu längtar jag verkligen till den lokala hoppningen i Gislaved!
banan bestod av, ett enkelt studs, några oxrar, koppelräck och en rosa-svart tripperbarr men det var inget som oroade Champen. Han stannade en gång men det var lite missförstånd av både mig och Champ, vi var på väg in på den gröna oxern som ledde in i kombinationen och då började han studsa av glädje och då höll jag in honom och då kom vi jättekonstigt in så det blev ett litet stop... Men nu känns det verkligen som om mitt självförtroende börjar komma tillbaka. ;)
Innan i skolan hände det inte så mkt det var ju vanlig fredag.. ;-)
VÄRLDENS bästa låt (just nu)
http://www.youtube.com/watch?v=LUjn3RpkcKY&ob=av2e 
Ni måste bara titta ;)

Och... Har tittat på tretorn falsterbo...................... Ja.. det enda man kan sägaa är väl LOVE ;-)




Hej hej, igår så red jag lektion på Champ....

Hej hej, igår så red jag lektion på Champ. Det gick super han var jätteduktig! ;-) och igår upptäckte jag bästa låten (just nu) den heter mistletoe av Justin Bieber den e sååå grym!! Ni måste bara lyssna på den! Sen idag så har vi miljötränat Champ så min granne (varannan vecka) red honom och det gick super! ;-) Wilma & Champ <333


Ridning ;)

Hallå!
Ledsen att jag nt får till detta med bloggningen, jag menar jag bloggar ju nt så ofta.... men vi startar i förrgår, jag red Champ i paddocken och han var duktig. Han var lite busig och så och när jag fattade högergaloppen började han bocka o bocka och vips så låg jag på marken. Men som tur är så är han så snäll så han stog bara där och undrade vad jag gjorde på marken... :)


Igår, var det inte så märkvärdigt.... killarna fick vila. Älgjakten startade ju igår och pappa är jägare så det var fullt upp här hemma (de hänger upp de skjutna älgarna i vårat garage) Och igår så sköt de en pinnatjur (en tjur med bara små horn på varje sida.) Men annars inget, skola som vanligt...
Idag då, var jag ledig från skolan eftersom mamma och jag skulle träffa en logoped (fråga nt) och det gick väl okey.. och eftersom vi ändå var i borås så passade vi på att prova tretorn stövlar för att se vilken storlek jag skulle ha... Sedan när vi kom hem så red vi i paddocken och det gick väl bra, jag red igenom dressyrrörelserna till programmet. Nu sitter jag här och lyssnar på Rix Fm ;) Mover like jagger....... :-)

Bara för att jag inte har skrivit så kommer det en lliten bildbomb!!

Klubbmästerskapet i hoppning, Jag kom fyra. en bom ner.



RSS 2.0